Nadat u het juiste SnelStart abonnement heeft aangeschaft, wordt samen met u de administratie ingericht. De juiste rubrieken, grootboekrekeningen met BTW tarief, verkoopsjablonen en financiële rapporten worden dan ingericht voor een optimaal gebruik.  U kunt dan direct daarna beginnen met het versturen van verkoopfacturen en het inboeken van inkoopfacturen en kasbonnen.

Met SnelStart is het mogelijk en ook de bedoeling om zoveel mogelijke papierloos te werken, dus geen inkoopfacturen meer uitprinten en losse bonnen bewaren. Alle ontvangen inkoopfacturen, in bijvoorbeeld pdf formaat, kunnen direct gekoppeld worden aan de boeking die u maakt. Via de  SnelStart App op uw smartphone kunt u losse bonnen direct inscannen en koppelen aan een inkoopboeking in SnelStart.

Door SnelStart online te laten werken kunt u mij toestemming geven om uw boekingen te controleren. Indien nodig worden er wijzigingen aangebracht, zodat later de juiste aangifte omzetbelasting gedaan kan worden en de juiste financiële overzichten gecreëerd kunnen worden.

Kortom u kunt met mij een  perfecte samenwerking tot stand brengen. Wilt u meer informatie over de kosten daarvan, ga dan naar en vul uw gegevens in.