Wilt u de boekhouding maar gedeeltelijk zelf doen dan kan dat. U maakt bijvoorbeeld alleen de verkoopfacturen in SnelStart en de rest laat u door mij doen.

Nadat u het juiste SnelStart abonnement heeft aangeschaft, wordt samen met u de administratie ingericht. De juiste rubrieken, grootboekrekeningen met BTW tarief, verkoopsjablonen en financiële rapporten worden dan ingericht voor een optimaal gebruik.  U kunt dan direct daarna beginnen met het versturen van verkoopfacturen.

Het inboeken van de inkoopfacturen en kasbonnen wordt door mij gedaan. U zorgt ervoor dat deze, op tijd worden aangeleverd. Het aanleveren kan, in overleg met u, op verschillende manieren gebeuren. Door bijvoorbeeld een gedeelde map te creëren binnen Google Drive of Dropbox waarin u alle inkoopfacturen en bonnen plaatst. Het aanleveren in een ordner is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Door SnelStart online te laten werken kunt toch inzicht krijgen in uw financiën situatie.

Kortom u kunt met mij een  perfecte samenwerking tot stand brengen. Wilt u meer informatie over de kosten daarvan, ga dan naar en vul uw gegevens in.